Natuur Rubber Latex

Sinds de start van ons bedrijf in 2005 bieden wij de natuur rubber latex (NRL) aan. Dit is duurzaam rubber om levensvatbaarheid op lange termijn te garanderen. We bieden verschillende soorten latex met een consistente en ononderbroken aanvoer van materiaal. Op dezelfde manier komt de latex rechtstreeks van het veld. Dit zorgt voor consistentie in de kwaliteit van de geproduceerde latex. Met andere woorden, de versheid van de latex is de grootste troef om kwaliteit en consistentie te garanderen.

Onze latex wordt geproduceerd op plantages van hoge kwaliteit die geven om het milieu. De gebieden zijn rijk aan biodiversiteit en de gebieden worden met hoge beschermingswaarde beschermd. Daarnaast weten we dat een goede opslag, efficiënte distributie en technische ondersteuning essentieel zijn voor onze klanten. Concluderend, we bieden premium natuur rubber latex van hoge kwaliteit en tijdige distributie in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg).

Verschillende soorten natuur rubber latex

We hebben drie soorten NRL in ons portfolio:

  • Voorgevulkaniseerd latex. Dit is samengesteld en klaar voor gebruik. De belangrijkste toepassingen zijn, condooms, ballonnen, katheters, handschoenen. Daarnaast zijn de toepassingen, fopspenen, afdichtingsmiddelen voor blikjes, vingerbedjes en rubberen lakens.
  • Verdampte latex. Dit is latex met een hoge vaste stof en uitstekend geschikt is voor bijvoorbeeld lijmen, wegen, wijnkurken, vloeren, tapijten en kunstleer.
  • Compounds & Specialties, chemische en proces gemodificeerde latex. Specialties om te gebruiken in additieve, specifieke eigenschapseisen zoals eiwitarm, ultralaag / vrij ammoniak, laag microcoagulum. Bijvoorbeeld gebruikt in tapijttoepassingen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op +31302331324 of stel uw vraag per email: info@partinchem.com